Signalistica, Urne Plexi

Signalistica, Urne Plexi


Placute directionale:

Fie ca directioneaza traficul in interiorul unei locatii sau ofera informatii despre servicii ori produse, placutele sunt realizate din plexiglas transparent, pvc sau bond, decorate cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata, cu distantieri cromati sau de aluminiu.

Ele sunt o modalitate excelenta de a transmite informatii in spatii de amplasare nu foarte generoase si pot fi amplasate atat la interior cat si la exterior, materialele folosite fiind rezistente la factori mecanici si chimici, uv si intemperii.

Placute plexiglas directionale


Display iluminat:

Pentru un plus de vizibilitate iti recomandam dispaly-urile din plexiglas de tip “prolight”. Realizate din plexiglas transparent gravat, iluminare in cant cu banda led, rame aluminiu natur sau vopsite electrostatic, decorare cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata, prindere cu distantieri cromati sau de aluminiu, aceste placute asigura o vizibilitate sporita si un impact vizual deosebit. 

Sunt produse pretabile atat indoor cat si outdoor, fiind realizate din materiale rezistente la intemperii, uv, factori chimici is mecanici.

prolight plexi cu iluminare in cant


Display plexiglas:

Produsele si tiparul prezentat clientilor tai au nevoie de un suport pe masura pentru o prezentare reusita.

Display suport pentru carti de vizita, flyere, pliante sau produse este solutia pe care o cauti.

Realizate din plexiglas transparent prin sudura chimica si termoformare liniara in functie de proiect, cu zona de branding pentru afisarea identitatii vizuale. Daca transparenta plexiglas-ului este nepotrivita produsului sau mesajului tau, avem variante de realizare din pvc, bond, pal sau masa lemnoasa.

Display suport plexi


Urne plexiglas:

Fie ca organizezi o tombola, un eveniment ce implica taloane de participare sau o strangere de fonduri o urna din plexiglas transparent e necesara in buna desfasurare a evenimenului.

Urnele pot fi realizate din plexiglas transparent prin sudura chimica, prevazute cu balamale translucente, fanta pentru taloane si sistem de inchidere tip yala. Brandingul se poate realiza pe una sau mai multe laturi, cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata.

Transparenta urnelor din plexiglas asigura si transparenta evenimentului tau!

urne plexi cu balamale