Servicii & mentenanta

Servicii & mentenanta


Solutii grafice:

Echipa noastra ofera servicii profesinale de BTL, pornind de la creearea de logo-uri pana la o identitate vizuala completa, prelucrare si ajustare grafica pentru diversele cerinte din productia publicitara, solutii web si social media.

Esti in pana de idei – iti conturam propuneri-start; 

Ai o idee – o transformam intr-o solutie grafica profesionala;

Ai o solutie grafica – o verificam si ajustam pentru a fi gata de productie.

 

solutie grafica publicitara


Tipar digital si offset:

Carti de vizita, pliante, flyere, cataloage… stim ca ai nevoie de toate pentru promovare si brand awareness. Tocmai de aceea suntem pregatiti sa iti oferim solutii publicitare integrate.

Impreuna cu colaboratorii nostri, iti punem la dispozitie intreaga gama de tipar indoor si outdoor, tipar digital, tipar offset si large format printing. 

tipar digital & offset


Solutii tehnice:

Daca ai nevoie de consultanta in stabilirea solutiilor tehnice si de amplasare a reclamelor, iti stam la dispozitie.

O remasurare a locatiei de amplasare si confruntare cu planurile arhitecturale este intotdeauna binevenita, in felul asta te asiguri ca produsul comandat este in tolerantele locatiei si se poate monta.

Nu trebuie sa devii specialist pentu a alege tipul de reclama si specificatiile tehnice potrivite pentru locatia ta; noi te consiliem si iti prezentam avantajele si dezavantajele diverselor tipuri de signalistica, astfel incat alegerea ta sa fie usoara.

solutii tehnice publicitate


Mentenanta:

Ca orice altceva, si reclamele vor prezenta urme ale trecerii timpului. Fie ca vorbim de praf, mizerie, deterioarare mecanica sau chimica, disfunctionalitati ale instalatiei electrice etc. o firma nu va mai avea acelasi impact vizual dupa o vreme.

Iti oferim servicii de mentenanta, servicii ce pot cuprinde curatare, verificare si remediere, astfel incat reclama ta sa arate intotdeauna cum ti-ai dorit. Poti apela la aceste servicii punctual, sau le poti avea la pachet ca parte a unui contract de mentenanta, in felul asta nemaitrebuind sa ai (si) grija signalisticii din locatiile tale.

productie, mentenanta publicitara