Separatoare plexi ghiseu

Separatoare plexi ghiseu

CALITATE PREMIUM – REZISTENTA SPORITA – AGREMENT SANITAR

Panou separator plexiglas:

Venind in intampinarea necesitatii de a opri raspindirea noului coronavirus (Covid 19), am gandit un produs care sa ofere protectie punctelor de vanzare.

Separatorul este un ecran de protectie din Plexiglas sau PetG transparent ce poate fi amplastat pe tejghea la orice ghiseu, casierie, oficiu, actionand ca un paravan intre agentul comercial (vanzator, casier etc) si clienti.

Mod de fixare: produsele sunt gandite astfel incat sa se autosustina, iar rigidizarea partii forntale se realiza fie prin termoformarea lateralelor (Tip A), fie prin rigidizarea mecanica oferita de picoarele detasabile si profilele de prindere (Tip B, Tip C). Pentru a asigura o stabilitate suplimentara (optionala) livram odata cu produsul si coltare de prindere transparente autoadezive, astfel incat fixarea pe mobilier se face neinvaziv si fara a lasa urme dupa indepartare.

Dimensiuni: Grosimea ecranelor de protectie standard de mai jos este 3mm iar dimensiunile sunt calculate avand in vedere atat rigidizarea partii frontale cat si incadrarea in placile din care sunt debitate (pentru optimizarea costurilor). Dimensiunile si modelele pot varia in functie de particularitatile locatiei dvs.!

Materiale: Ecranele de protectie se pot realiza atat din Plexiglass cat si din PetG. Recomandam productia ecranelor de protectie din PetG datorita rezistentei superioare la socuri mecanice (nu este la fel de casant ca plexiglasul, se elimina astfel posibiltatea de crapare sau spargere a produselor in timpul transportului). De asemenea in comparatie cu Plexiglas, PetG prezinta o toleranta mai mare la substantele dezinfectante, avand si agrement alimentar. Claritatea si rezistenta la abraziune sunt superioare plexiglasului clasic (pmma). Este folosit pe scara larga in productia vizierelor de protectie medicale.

Comenzi si livrare: Produsele se pot livra in toata tara prin curierat rapid, sau se pot ridica direct de la sediul nostru. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Tip A1: 500/750mm – Pret: 195 lei (tva inclus)
Tip A2: 800/750mm – Pret: 245 lei (tva inclus)
Tip A3: 1000/500mm – Pret: 245 lei (tva inclus)


Tip B1: 1000/750mm – Pret: 295 lei (tva inclus)
Tip B2: 1500/750mm – Pret: 395 lei (tva inclus)
Tip B3: 2000/750mm – Pret: 495 lei (tva inclus)


Tip C1: 1000/1500mm – Pret: 985 lei (tva inclus)
Tip C2: 2000/1500mm – Pret: 1195 lei (tva inclus)