Reclame Luminoase

Reclame Luminoase


Reclame luminoase standard:

 Iluminatul public dupa lasarea intunericului nu va asigura suficienta vizibilitate reclamelor de la locatia ta, motiv pentru care iluminarea proprie a signalisticii este necesara. Iluminate din interior, reclamele vor prinde viata noaptea, ajutand astfel brandul sau mesajul tau sa fie vazut.

 Realizate din plexiglas sau poliplan, cu laterale din aluminiu, pvc sau poliplan, spate din tabla gofrata de aluminiu, cu structura interioara metalica si iluminare interioara cu led-uri sau tuburi fluorescente (neon), decorate cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata, casetele luminoase sunt o solutie de buget cu ajutorul careia locatia ta va fi cu siguranta mai vizibila.

Reclame luminoase Super Bet


Reclame luminoase premium:

 Vrei o caseta luminoasa care sa puna mai bine in valoare brandul sau mesajul tau? Reclamele luminoase premium sunt solutia.

 Realizate din bond debitat numeric + plexiglas alb difuzant, laterale din bond, spate din tabla gofrata de aluminiu sau pvc,  cu structura metalica interioara si iluminare interioara cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorate cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata sunt o categorie de reclame luminoase care cu siguranta vor iesi in evidenta.

Reclame luminoase GNC


Reclame luminoase deluxe:

 Categoria premium nu ofera suficienta stralucire brandului tau? Iti propunem o gama superioara, unde ne propunem sa-ti oferim produse de cea mai inalta calitate si aparitie vizuala cu totul deosebita.

 Realizate din bond debitat numeric + plexiglas alb difuzant + plexiglas transparent volumetric, laterale din bond, spate tabla gofrata de aluminiu sau pvc,  structura metalica interioara, iluminare interioara cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorate cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata, reclamele din aceasta categorie vor oferi cu siguranta o stralucire aparte locatiei tale.

Reclame luminoase Planet Play


Panouri totem publicitare:

 Locatia nu permite amplasarea pe fatada cladirii a unei reclame, sau vizibilitatea nu e extraordinara… nu-i nimic, putem amplasa signalistica “stand alone” de tip totem sau panou publicitar direct pe sol.

 Realizate din bond debitat numeric + plexiglas alb difuzant + plexiglas transparent volumetric, laterale bond, spate tabla gofrata de aluminiu sau pvc,  structura metalica interioara, iluminare interioara cu led sau tuburi fluorescente (neon), decorare cu folie pvc autocolanta tiparita sau cutterata.