Branding – Inscriptionari

Branding – Inscriptionari


Inscriptionari window graphics:

Vitrinele exterioare pot fi un spatiu ofertant pentru signalistica outdoor, atat prin marime cat si prin amplasare.

Scoate vitrina locatiei tale din anonimat printr-o inscriptionare cu folie pvc tiparita window graphics, cu sau fara laminare, inscriptionare ce permite trecerea luminii naturale si vizibilitate din interior spre exterior.

Window graphics este o folie specializata pentru astfel de inscriptionari, conceputa pentru aplicatii indoor si outdoor. Prin laminare se poate obtine un plus de durabilitate in timp, laminarea oferind atat protectie uv cat si la factori mecanisi sau chimici.

window graphic inscriptionari vitrine


Inscriptionari sablaj:

O solutie eleganta si in acelasi timp eficienta de decorare a geamurilor atat indoor cat si outdoor este inscriptionarea cu folie pvc cutterata tip sablaj. Aceasta permite trecerea luminii naturale, iar prin opacitatea sa ofera un plus de intimitate interiorului biroului sau sediului tau.

Inscriptionarile se realizeaza cu folie pvc autocolanta cutterata, pe 2 calitati – standard si premium. Folia este conceputa pentru aplicatii atat la interior cat si la exterior, rezistenta la uv si intemperii.

inscriptionari sablaj geam


Inscriptionari auto:

Publicitate stradala si tranzit la costuri minime obtii prin inscriptionarea autoturismelor si autoutilitarelor din flota ta. Aflate in miscare sau stationate, masinile inscriptionate vor transmite mesajul tau catre fluxul de participanti la trafic, fie ei pietoni sau soferi, pasageri aflati in alte vehicule din proximitate. Un spatiu de afisaj mobil, disponibil si cu costuri de implementare reduse.

Inscriptionarea autoturismelor se va realiza cu folie pvc specializata, tiparita sau cutterata in functie de solutia grafica, folie rezistenta la uv si intemperii.

inscriptionari auto


Inscriptionari textile:

Inscriptionare tricouri, geci, echipamente sportive, echipamente tehnice… pentru ca brandul sau mesajul tau sa fie cat mai vizibil.

Personalizarile le realizam prin termotransfer cu folie pvc cutterata / tiparita, sau termotransfer serigrafic, in functie de tiraj si solutia grafica. Inscriptionarile sunt rezistente in timp, atat la spalare cat si la factori mecanici sau chimici.

Inscriptionari textile


Inscriptionari diverse:

Si pentru ca ne plac provocarile, inscriptionam orice obiect, de la ou la… velier. Prin metode adaptate fiecarui proiect, personalizam prin inscriptionare autoturisme, ambarcatiuni si chiar avioane.

inscriptionari ambarcatiuni